Пазаруване и придвижване на трудноподвижни възрастни хора, инвалиди

ПАЗАРУВАНЕ И ПРИДВИЖВАНЕ НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА, САМОСТОЯТЕЛНО ХОДЕНЕ

Стоки, изделия, приспособления и уреди в ежедневието за самостоятелно ползване.

Ползване на многофункционални изделия. Излизате самостоятелно навън да пазарувате, но поради умора или други причини не сте в състояние да се приберете обратно вкъщи. Какво можете да направите? С количка ролатор, 2 в 1 многофункционално изделие можете самостоятелно да излезете вън от къщи, да пазарувате и да се приберете. Ако нямате сили за връщане самостоятелно у дома ролатора се превръща в количка. Близък или придружаващ ви може да ви прибере обратно в дома. Изделия за всекидневието. Трудноподвижен сте и у дома се придвижвате до банята и тоалетната. Сядате на тоалетната чиния и нямате сили да се изправите. Как може да решите подобен проблем? Възрастни сме и поради преклонната си възраст трудно се обслужваме сами. Как и с какво да постигнем самостоятелен и назависим от други живот без да затрудняваме близките ни.

ЗА НЕЗАВИСИМ ОТ ДРУГИ И ОБЛЕКЧЕН ЖИВОТ В ЕЖЕДНЕВИЕТО

В помощ на хората за лек и независим живот Помощни средства, медицински изделия, санитарни материали  Всички изделия, уреди и приспособления, които биха ви помогнали за качествен и независим от други живот. В банята и тоалетната, в леглото, във всекидневието помощни изделия и стоки за дома. Съвременни санитарни материали.

Скутер пазаруване

Придвижване и пазаруване с акумулаторна инвалидна количка тип скутер
Правата на възрастни, хора с увреждания и болни. На какво имаме право и как можем да го получим?

Права на инвалиди, възрастни хора, хора с увреждания, болни

Лимити за помощ АСП в сила и през 2020

Ходене и придвижване с помощни средства

Помощни средства за ходене и придвижване. Изделия в помощ на хората без значение от възрастта им. Може би за вас, ваши приятели, колеги, познати, близки. Вижте обзорната публикация Помощни средства за ходене, придвижване

Пподколянна патерица опора