Project Description

Протектори  легло бельо тяло

Протектори са група изделия за защита на тялото, леглото, бельото. ПРЕДПАЗНО ДАМСКО И МЪЖКО БЕЛЬО. ЧЕТИРИСЛОЕН ПРОТЕКТОР ЗА ТЯЛОТО И МАТРАКА, ПРОТЕКТОР ЗА БАНЯ. ИНКОНТИНЕНЦИЯ, НОЩНО НАПИКАВАНЕ. ПОЛУЧЕНИ РАНИ

Изделия, продукти и санитарни материали за предпазване и защита

Групи продукти, изделия и санитарни материали обхващащи многостранни защити и приложения в бита • В банята при къпане • За леглото за предпазване • За бельото при инконтиненция • Комбинирани за тяло, легло, бельо • Санитарни материали за защита от зарази и инфекции на обслужващия болничен персонал • Ръкавици и кърпи за сухо измиване с допълнителен предпазен защитен слой.

Протектори предпазващи тялото, леглото, бельото

Неволното изпускане в леглото или в бельото създава неудобства, както за хората с такива проблеми така и на обслужващите ги. В същото време при напикаване, инконтиненция  се създават условия за увреждания. Протектор за спалнята и леглото, но има и протектор за в банята. Също така има и протектор при получени рани или след направени операции при които раните трябва да се защитят от намокряне.

Протектори за защита на тялото и леглото

ЗА ЛЕГЛО

Предпазване на матрака и леглото. С четири слоя за тялото, леглото и матрака предпазващ при неволно изпускане или нощно напикаване .

ЗА БАНЯ

При открити рани защита при къпане в банята на ръце, крака, рамо

ПРИ ИНКОНТИНЕНЦИЯ.

Бельо мъжко и дамско предпазно с абсорбатор на урина. Допълнителни вложки за бельо, абсорбатори на урина

ПРИ ПОЛУЧЕНИ РАНИ.

Протектор за пета и лакът. Санитарни кръгове.Протектори за баня

ЗА МАТРАЦИ и ДЮШЕЦИ

Четирислоен протектор в пакет от 5 броя с висока степен на защита и на обслужващия персонал.

ПРЕДПАЗВАЩИ ИЗДЕЛИЯ И РАЗЛИЧНИ СЛУЧАИ НА ЗАЩИТА

Ако все още не сте направили своя избор вижте и в другия ни сайт https://voevmedical.com/ Там информацията е представена в друг вид. Как да изберем подходящ протектор .