Project Description

Мобилни системи за кислород при ковид и други заболявания

СИСТЕМИ ЗА ЛЕКУВАНЕ С КИСЛОРОД МОБИЛНИ ЗА КОВИД ОТДЕЛЕНИЯ ИЛИ В ДОМА НА БОЛНИЯ 

Автономни кислородни системи придвижвани заедно с болния. За ковид отделение в болница или за ползване в домашни условия оборудвани кислородни комплекти.

Мобилни системи за кислород при лечение на ковид и други заболявания

Covid-19, Клъстерно главоболие, ХОББ и други белодробни болести при лечение с медицински кислород

Въведение в темата.

При лекуване на Covid-19 в болнични или в домашни условия се налага дишане на медицински кислород. Това може да стане с централно подаване на кислород(в болниците) или от кислородни концентратори произвеждащи кислород на место. Друг начин за лекуване с медицински кислород в болнични или в домашни условия е подаването на кислород от оборудвани комплекти кислородни бутилки. Тези мобилни комплекти за дишане на медицински кислород при лекуване на болни от ковид позволяват автономност при самостоятелно придвижване на пациентаВ някои случаи автономността е важна, за да не се прекъсва дишането на медицински кислород. Например   в ковид отделенията в болниците или в домашни условия , когато болния се придвижва  до тоалетната. Компактни, портативни леките мобилни системи осигуряват без прекъсване подаването на необходимия кислород. Мобилни системи за лекуване с медицински кислород станаха много актуални при лекуване на Covid-19. Преди ковид пандемията тези  компактни портативни системи се ползваха само и преди всичко при ХОББ, клъстерно главоболие и други белодробни  болести.  Сега в условията на много заразени и болни лекувани в болници от Covid-19 портативните мобилни системи за кислород намират приложение и в ковид отделенията.

Мобилни системи за кислород – Кислородни концентратори и бутилки

Какво да изберем? 

Мобилни системи за медицински кислород. Приложения. Кислородни комплекти с основна съставна част леки кислородни бутилки от 2, 3 и 5л вместимост. При пътувания, в отделенията на болниците например при ковид, в домашни условия, за да не се прекъсва дишането на медицински кислород. Специална раница-чанта за носене или количка, ако болния пациент няма сили и възможност за носене на леките кислородни комплекти. Осигуряват автономност без да се прекъсва дишането на медицински кислород централно подаван в болниците или от кислороден концентратор в домашни условия. Дебит от кислородни бутилки 0- 15л/мин до изчерпване на кислорода. Всичко на едно място за тях на Мини кислородни бутилки за дишане на медицински кислород и консумативи за тях.   Мини кислородни бутилки за дишане.

Специални импулсни концентратори за носене на рамо. Подробности на Импулсни преносими концентратори. Общо.

Кислородни концентратори. Приложения. При дишане на медицински кислород в болници или в домашни условия в непрекъснат поток 24 часа в денонощието до 5л/мин или до 10л/мин според модела. Стационарни, но могат да се местят в различни помещения или да се пренасят на разстояния с транспорт. Кислородни концентратори.

Кислороден концентратор или кислородна бутилка? Как да определим концентратор или бутилка за нашия конкретен случай е най-подходящо за дишане на медицински кислрод в домашни условия.  Тази наша страница ще ви помогне в избора    Кислороден концентратор или кислородна бутилка?

От нас може да закупите или наемете концентратор или бутилка

Кислородолечение. Пълна информация за уредите, изделията, параметрите, приложенията и цените им. Кислородни концентратори и бутилки с медицински кислород, консумативи за тях. Комплекти с всичко необходимо за дишане на медицински кислород в домашни условия, в офиса, в предприятието. Вижте   Кислородна терапия, наем и продажба. Лечение .

Мобилни системи за дишане на медицински кислород

Кратка информация

 

изображение на Раница за кислородна бутилка 2 и 3литра поставена на гърба и количка за бутилка

Медицински бутилки комплект в общ корпус

Медицински комплект за дишане на кислород. Всичко поместено в един общ корпус  на кислородната бутилка. Комплект за дишане на медицински кислород от леки бутилки с вместимост 2, 3 и 5 литра. Раница при нужда от носене на гръб(за 2 и 3л),  код  0217047. Количка за придвижване(ако има нужда) за 5л,  код 0808014. Леки кислородни бутилки от 2, 3 и 5 литра.
Цени, параметри, приложение вижте на Медицински бутилки к-т .

Изображение на Медицински бутилки
Изображение на Комбинирана кислородна система

Медицински комплект за дишане от отделни съставни части

Модел Aphrodite. Кислородна бутилка+овлажнител+дебитомер

Раница при нужда от носене на гръб(за 2 и 3л),  код  0217047. Количка за 5л,  код 0808014. С леки кислородни бутилки от 2, 3 и 5 литра.

Цени, параметри и размери на   Кислородни бутилки.

Кислородна бутилка 2, 3 и 5 литра

Раница-чанта за медицински коплекти, количка за транспортиране

Цени, параметри и модели ще ги намерите на Мини кислородни бутилки за дишане.

Заразен с коронавирус у дома, в офиса, в предприятието, във фирмата

Комплект необходими уреди и изделия за кислородолечение при коронавирус епидемии. COVID-19

Бутилка напълнена с медицински кислород комплектована с овлажнител и носна канюла(кислородна маска).

При изчерпване на кислорода в бутилката отново пълнене с медицински кислород за дишане. Икономичен комплект за дишане на медицински кислород. Недостатък: Периодично трябва да се пълни с кислород.

Кислороден концентратор IREN до 5л/мин или Force до 10л/мин комплектовани с овлажнител и носна канюла(кислородна маска).

На место и веднага произвежда медицински кислород за дишане в домашни условия. Предимство: Предоставя медицински кислород в непрекъснат дебит до 5л/мин или до 10л/мин според модела и указанията на лекаря. Не се нуждаят от предварително зареждане с  медицински кислород.

Пръстов пулсоксиметър. Малък по размери, евтин и достъпен продукт за измерване нивото на кислород в кръвта, сатурация SPO2.

Вижте цялата информация в Заразен с коронавирус. Актуализация Делта. Лечение .

Изображения на Кислородни концентратори и бутилки
Коронавирус и Пулсоксиметър

Пръстов пулсоксиметър за следене на SPO2

Уред определящ насищането на кръвта с кислород,  сатурация SPO2. Нормалните стойности?

Кислородни бутилки и концентратори

Кислородна терапия в домашни условия

 Лека кислородна бутилка или кислороден концентратор вкъщи, офиса, предприятието

COVID 19 Защита и превенция на обслужващия персонал

COVID 19. Защита на обслужващите

Защита на обслужващия персонал от зарази и инфекции при обслужване на болни

Воев

 Помощни средства и медицински изделия. От 2004г на един и същи адрес в София Санитарен магазин Воев на Руски паметник-Пирогов, ул Шандор Петьофи № 1.

Изображение на Магазин Воев, санитарен магазин София, Руски паметник-Пирогов

29 години професионален опит • Воев • 1992-2021 

Воев-София ЕООД. Регистрация 099/2008 в МТСП-Агенция за хората с увреждания за осъществяване на дейност по предоставяне на медицински изделия и помощни средства на хора с увреждания.

Представител и дистрибутор на фирми от Европейски съюз и Великобритания.

Фирми от Франция, Нидерландия, Гърция, България и Великобритания. 

Mobiak SA Гърция 49години професионален опит. Производител на кислородни концентратори и бутилки за дишане на медицински кислород и консумативи. Помощни средства и медицински изделия за хора с увреждания.

Dr Helewa Gare Франция. Влажни ръкавици за сухо измиване на тяло, глава и коса със защитен слой предпазващ обслужващия персонал.

Dymacare Великобритания. Мокри ръкавици, шапки, кърпи за сухо измиване на тяло, глава и коса антибактериални или напоени  с 2% хлорхексидин за лежащо болни. Ежедневни помощни изделия за дома на възрастни хора, инвалиди, болни внос от Нидерландия(Холандия). Протектори за тяло, легло, бельо на Conni Австралия.

Вижте още  в Помощни средства и медицински изделия.
както и пълна информация за За нас.