29 години • Воев • 1992-2021  

За нас Воев. С основаването и регистрирането в Благоевградски Окръжен съд през 1992г на ET “Воев, Георги Воев” с търговското име • Воев •  се поставя началото. От 2004г ET “Воев, Георги Воев-Стефанка Воева” осъществява дейност с офис и магазин в София на адрес ул. Шандор Петьофи № 1, Руски паметник-Пирогов.  Регистрирана много преди 2004г в Министерство на труда и социалната политика-Агенция за хората с увреждания за осъществяване на дейност по предоставяне на медицински изделия и помощни средства на хора с увреждания започва тази дейност от гр. Гоце Делчев, заедно с други дейности.

Помощни средства, санитарни материали, медицински изделия за възрастни хора, инвалиди, болни

Ежедневни помощни изделия за по-лек и независим живот на хората в неравностойно положение

Воев-София ЕООД

През 2008г фирмата е регистрира в Софийски градски съд с предмет на дейност “Външна и вътрешна търговия на едро и дребно на медицински изделия, принадлежности и консумативи, обслужване на хора с увреждания, …” По същото време  се регистрира и в Министерство на труда и социалната политика-Агенция за хората с увреждания рег. № 099/2008 за осъществяване на дейност по предоставяне на медицински изделия и помощни средства на хора с увреждания чрез отпусната целева помощ от Агенция за социално подпомагане.

Фирмени сайтове

Създадени и обслужвани от фамилията Воев

https://www.etvoev.com/ Първият сайт на фирмата е създаден през 2004г. Сайта е активен и сега.

Вземете безплатно своята Инвалидна количка, Тоалетен стол, Антидекубитален дюшек, Слухов апарат, Проходилка и др.  Free Wheelchairs, Commode chairs, Walking sticks etc. Everything for handycaps

https://voevmedical.com/ Основен сайт и е създаден през 2008г. Сайта е активен и сега.

Помощни средства продажба и наемане, безплатни от АСП инвалидни колички, дюшеци, столове, проходилки. Медицински и санитарни изделия  Wheelchairs, Commode chairs, Walking sticks etc. Everything for people with disabilities, the elderly, the sick.

Уебсайта voevmedical.com е с най-подробна информация относно добре познатите на хората помощни средства и медицински изделия предназначени за хора с увреждания и инвалиди. От този сайт може да а изберете и поръчате. Обслужваме всички населени места в странта. Ако желаете може след като сте направили своя избор да посетите магазина ни и да закупите от там. Във voevmedical.com има подробна информация за Права на хората с увреждания, инвалидите и възрастните хора и  На какво имаме право безплатно да получим.

https://voev.bg/ Новият фирмен сайт. Създаден през април 2020г по случай 28 години от регистриране и започване дейността на фирмата през 1992г с търговското име “Воев”. Ежедневни помощни средства улесняващи всекидневието на хората.

Представител и дистрибутор на фирми от Европа и Великобритания

Mobiak SA Гърция. Производител на кислородни концентратори и бутилки за дишане на медицински кислород и консумативи. Помощни средства и медицински изделищ за хора с увреждания. Dr Helewa Gare Франция. Влажни ръкавици за сухо измиване на тяло, глава и коса със защитен слой предпазващ обслужващия персонал. Dymacare Великобритания. Мокри ръкавици, шапки, кърпи за сухо измиване на тяло, глава и коса антибактериални или напоени  с 2% хлорхексидин за лежащо болни. Ежедневни помощни изделия за дома на възрастни хора, инвалиди, болни внос от Холандия. Протектори за тяло, легло, бельо на Conni Австралия.

Воев лого

Воев

За инвалиди, възрастни хора и хора с увреждания Свободна продажба на помощни средства

 Безплатно получаване с предоставена помощ от Национална здравна каса НЗОК или Агенция за социално подпомагане АСП

  • Основна фирма Воев-София ЕООД. Регистрация в Агенция по вписванията 2008г. ЕИК 200006699, по ДДС BG200006699. Управител инж. Георги Воев

  • Регистрация в МТСП, Агенция за хората с увреждания 099/2008

  • Адрес на магазина от 2004г до сега 1606 София, ул. Шандор Петьофи № 1, Руски паметник-Пирогов. +359(0)888 893280, 02 851 9375, 02 851 9962

  • Обслужваме с наложен платеж или превод по банка всички населени места в страната

Научи повече

Магазин Воев  Руски паметник-Пирогов София

Изображение на Магазин Воев, санитарен магазин София, Руски паметник-Пирогов

• Работно време  •

         Понеделник-Петък      8.30-19.00
Почивни дни неделя и официални празници

 ЛИЦЕНЗ

Лценз Воев-София ЕООД удостоверение АХУ

ЦЕЛ МИСИЯ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Да предложим за възрастни хора, инвалиди, хората с увреждания или болни хора качествени продукти и помощни средства.

През 1992г започвайки дейността си се посветихме на задоволяване специфични потребности на хората.  С чувство за тази мисия, с офис и магазин на един и същи адрес от 2004г  в София на Руски паметник-Пирогов и досега сме в услуга на възрастни хора, инвалиди, болни и техните близки. С нас имате достъп до изделия, продукти, санитарни материали от Великобритания, Холандия, Франция, Гърция, България и САЩ.

За самостоятелен и пълноценен живот. Всичко което предлагаме.