За нас 

За нас фирмите с търговско име Воев.  От 1992г с основаването и регистрирането в Благоевградски Окръжен съд през 1992г на ET „Воев, Георги Воев“ с търговското име • Воев •  се поставя началото. От 2004г ET „Воев, Георги Воев-Стефанка Воева“ осъществява дейност с офис и магазин в София на адрес ул. Шандор Петьофи № 1, Руски паметник-Пирогов.  Регистрирана много преди 2004г в Министерство на труда и социалната политика-Агенция за хората с увреждания за осъществяване на дейност по предоставяне на медицински изделия и помощни средства на хора с увреждания започва тази дейност от гр. Гоце Делчев, заедно с други дейности.

Помощни средства, санитарни материали, медицински изделия за възрастни хора, инвалиди, болни

Ежедневни помощни изделия за по-лек и независим живот на хората в неравностойно положение

Воев-София ЕООД

През 2008г фирмата е регистрира в Софийски градски съд с предмет на дейност „Външна и вътрешна търговия на едро и дребно на медицински изделия, принадлежности и консумативи, обслужване на хора с увреждания, …“ По същото време  се регистрира и в Министерство на труда и социалната политика-Агенция за хората с увреждания рег. № 099/2008 за осъществяване на дейност по предоставяне на медицински изделия и помощни средства на хора с увреждания чрез отпусната целева помощ от Агенция за социално подпомагане.

Фирмени сайтове

Създадени и обслужвани от фамилията Воев

https://www.etvoev.com/ Първият сайт на фирмата е създаден през 2004г сайта е активен и сега.

Вземете безплатно своята Инвалидна количка, Тоалетен стол, Антидекубитален дюшек, Слухов апарат, Проходилка и др.  Free Wheelchairs, Commode chairs, Walking sticks etc. Everything for handycaps

https://voevmedical.com/ Основен сайт на Воев, създаден през 2008г.

Помощни средства продажба и наемане, безплатни с помощ от АСП и НЗОК инвалидни колички, дюшеци, столове, проходилки. Медицински и санитарни изделия.  Wheelchairs, Commode chairs, Walking sticks etc. Everything for people with disabilities, the elderly, the sick.

С най-подробна информация относно добре познатите на хората помощни средства и медицински изделия предназначени за хора с увреждания и инвалиди. От този сайт може да а изберете и поръчате. Обслужваме всички населени места в страната. Можете да посетите магазина ни и и също да закупите от там. В сайта можете да прочетете за Права на хората с увреждания, инвалидите и възрастните хора. Какво имаме право безплатно да получим. Същото така във  Въпроси и отговори за помощнита средства може би ще намерите решение на ваш проблем.

https://voev.bg/  Новият фирмен сайт. Създаден през април 2020г по случай 28 години от регистриране и започване дейността на фирмата през 1992г с търговското име „Воев“. Ежедневни помощни средства улесняващи всекидневието на хората.

За нас Воев още

Представител и дистрибутор на фирми от Европа и Великобритания Воев София ЕООД

Mobiak SA Гърция. Производител на кислородни концентратори и бутилки за дишане на медицински кислород и консумативи. Помощни средства и медицински изделия за хора с увреждания. Dr Helewa Gare Франция. Влажни ръкавици за сухо измиване на тяло, глава и коса със защитен слой предпазващ обслужващия персонал. Dymacare Великобритания. Мокри ръкавици, шапки, кърпи за сухо измиване на тяло, глава и коса антибактериални или напоени  с 2% хлорхексидин за лежащо болни. Помощни изделия в ежедневието на хората за дома на възрастни стари хора, инвалиди, болни внос от Холандия. Протектори за тяло, легло, бельо на Conni Австралия.

Изображение лого 30г Воев Помощни средства

Воев

За инвалиди, възрастни хора и хора с увреждания Свободна продажба на помощни средства

 Безплатно получаване с предоставена помощ от Национална здравна каса НЗОК или Агенция за социално подпомагане АСП

  • Основна фирма Воев-София ЕООД. Регистрация в Агенция по вписванията 2008г. ЕИК 200006699, по ДДС BG200006699. Управител инж. Георги Воев

  • Лицензирана за предоставяне на помощни средства с Регистрация № 099/2008 в ИАЛ(МТСП – Агенция за хората с увреждания).

     Безплатно получаване от хора с увреждания през Здравна каса НЗОК. Воев-София ЕООД. Регистрационен № 2200002/01 07 2022 в РЗОК София град на търговския обект намиращ се на ул. Шандор Петьофи № 1, София Руски паметник-Пирогов.

  • Адрес на магазина от 2004г до сега 1606 София, ул. Шандор Петьофи № 1, Руски паметник-Пирогов. +359(0)888 893280, 02 851 9375, 02 851 9962

  • Обслужваме с наложен платеж или превод по банка всички населени места в страната

Научи повече

Магазин Воев  Руски паметник-Пирогов София

От 2004г до сега на Шандор Петьофи № 1

0888 893280, 02/8519962, 02/8519375

Обслужваме всички населени места в страната.

Изображение на Магазин Воев, санитарен магазин София, Руски паметник-Пирогов

• Работно време  •

         Понеделник-Петък      8.30-19.00
Почивни дни неделя и официални празници

 ЛИЦЕНЗ

Лценз Воев-София ЕООД удостоверение АХУ

ЦЕЛ МИСИЯ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Да предложим за възрастни хора, инвалиди, хората с увреждания или болни хора качествени продукти и помощни средства.

През 1992г започвайки дейността си се посветихме на задоволяване специфични потребности на хората.  С чувство за тази мисия, с офис и магазин на един и същи адрес от 2004г  в София на Руски паметник-Пирогов и досега сме в услуга на възрастни хора, инвалиди, болни и техните близки. С нас имате достъп до изделия, продукти, санитарни материали от Великобритания, Холандия, Франция, Гърция, България и САЩ.

За самостоятелен и пълноценен живот. Всичко което предлагаме.