За нас 

За нас фирмите с търговско име Воев.  От 1992 г с основаването и регистрирането в Благоевградски Окръжен съд през 1992 г на ET „Воев, Георги Воев“ с търговското име • Воев •  се поставя началото. От 2004 г ET „Воев, Георги Воев-Стефанка Воева“ осъществява дейност с офис и магазин в София на адрес ул. Шандор Петьофи № 1, Руски паметник-Пирогов.  Регистрирана много преди 2004 г в Министерство на труда и социалната политика-Агенция за хората с увреждания за осъществяване на дейност по предоставяне на медицински изделия и помощни средства на хора с увреждания. Фирмата с търговското име „Воев“ започва първоначално дейността си от гр. Гоце Делчев.

Помощни средства, санитарни материали, медицински изделия за възрастни хора, инвалиди, болни

Ежедневни помощни изделия за по-лек и независим живот на хората в неравностойно положение

Воев-София ЕООД

През 2008 г фирмата е регистрира в Софийски градски съд с предмет на дейност „Външна и вътрешна търговия на едро и дребно на медицински изделия, принадлежности и консумативи, обслужване на хора с увреждания, …“ По същото време  се регистрира и в Министерство на труда и социалната политика-Агенция за хората с увреждания рег. № 099/2008 за осъществяване на дейност по предоставяне на медицински изделия и помощни средства на хора с увреждания през  Агенция за социално подпомагане. През юли 2022 г с прехвърляне дейността по предоставяне безплатно на помощни средства ПСПСМИ от АСП към НЗОК и с  Договор с НЗОК на Воев-София ЕООД със здравната каса.

Фирмени сайтове

Създадени и обслужвани от фамилията Воев

https://www.etvoev.com/ Първият сайт на фирмата е създаден през 2004 г от Андрей Воев. Един от първите сайтове в България в далечната 2004 г. Уебсайта е активен и досега. Заглавието на сайте: Вземете безплатно своята Инвалидна количка, Тоалетен стол, Антидекубитален дюшек, Слухов апарат, Проходилка и др.  Free Wheelchairs, Commode chairs, Walking sticks etc. Everything for handycaps.

https://voevmedical.com/ Основен уебсайт на Воев, създаден през 2008 г и сега със заглавие: Помощни средства продажба и наемане, безплатни със здравни кодове НЗОК инвалидни колички, дюшеци, столове, проходилки. Медицински и санитарни изделия.  Wheelchairs, Commode chairs, Walking sticks etc. Everything for people with disabilities, the elderly, the sick.

С най-подробна информация относно добре познатите на хората помощни средства и медицински изделия предназначени за хора с увреждания и инвалиди.  В сайта можете да прочетете за Права на хората с увреждания, инвалидите и възрастните хора. Какво имаме право безплатно да получим. Същото така във  Въпроси и отговори за помощнита средства може би ще намерите решение на ваш проблем.

https://voev.bg/  е новият фирмен сайт. Създаден през април 2020 г по случай 28 години от регистриране и започване дейността на фирмата през 1992 г с търговското име „Воев“. СТОКИ ПОМОЩНИ ИЗДЕЛИЯ ЗА ДОМА В ЕЖЕДНЕВИЕТО НА ХОРАТА.

Фирмена страница на „Воев“ във Facebook & Meta. По атрактивен начин са представени изделията, които предлагаме. От там също можете да поръчате избраното от вас. Идеи и решения за улеснения на хората.  
Животът може да е по-лесен.


И от трите сайта може да изберете и поръчате изделията, които предлагаме. Обслужваме всички населени места в страната. Можете да посетите магазина ни в центъра на София и също да изберете и закупите от там.

За нас Воев още

Представител и дистрибутор на фирми от Европа и Великобритания Воев София ЕООД

Mobiak SA Гърция. Производител на кислородни концентратори и бутилки за дишане на медицински кислород и консумативи. Също и на помощни средства и медицински изделия за хора с увреждания. Dr Helewa Care Франция. Влажни ръкавици за сухо измиване на тяло, глава и коса със защитен слой предпазващ обслужващия персонал. Dymacare Великобритания. Мокри ръкавици, шапки, кърпи за сухо измиване на тяло, глава и коса антибактериални или напоени  с 2% хлорхексидин за лежащо болни. Помощни изделия в ежедневието на хората за дома на възрастни стари хора, инвалиди, болни внос от Холандия. Протектори за тяло, легло, бельо на Conni Австралия.

Воев

Свободна продажба на помощни средства и медицински изделия.  Безплатно получаване на помощни средства ПСПСМИ с Нзок кодове през здравна каса НЗОК

  • Основна фирма Воев-София ЕООД. Регистрация в Агенция по вписванията 2008 г с ЕИК 200006699. Регистрация по ДДС BG200006699. Управител и собственик инж. Георги Воев.

  • За нас Воев

    Лицензирана фирма Воев-София ЕООД за предоставяне на помощни средства

    Регистрация № 099/2008 в ИАЛ-АХУ.  Безплатно получаване от хора с увреждания на помощни средства ПСПСМИ през здравна каса НЗОК. Воев-София ЕООД е с регистрационен № 2200002/01 07 2022 в СЗОК София град на търговския обект намиращ се на ул. Шандор Петьофи № 1, София Руски паметник-Пирогов. Договор със здравна каса 22-8060/01 07 2022 НЗОК за предоставяне на помощни средства ПСПСМИ..

  • Адрес на магазина от 2004 г до сега 1606 София, ул. Шандор Петьофи № 1, Руски паметник-Пирогов. +359(0)888 893280, 02 851 9375, 02 851 9962

  • Обслужваме с наложен платеж или превод по банка всички населени места в страната

Магазин Воев  Руски паметник-Пирогов София

От 2004 г до сега на Шандор Петьофи № 1

0888 893280, 02/8519962, 02/8519375

Обслужваме всички населени места в страната.

Изображение на Магазин Воев, санитарен магазин София, Руски паметник-Пирогов

• РАБОТНО ВРЕМЕ 2024 •

         Понеделник-Петък      8.30-19.00
Почивни дни неделя и официални празници
Служители в магазин „Воев“
Яна Бухова, управител на магазина
Пенка Койчева продавач-консултант

Управител на магазин „Воев“ Яна Бухова

 ЛИЦЕНЗ АХУ прехвърлен регистър в ИАЛ от 01 07 2022

Договор със здравна каса за ПСПСМИ 22-8060/01 07 2022 НЗОК.

МАГАЗИН • ВОЕВ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ПСПСМИ

СОФИЯ РУСКИ ПАМЕТНИК-ПИРОГОВ

БЕЗПЛАТНИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА СЪС ЗДРАВНИ КОДОВЕ НЗОК И СВОБОДНА ПРОДАЖБА

Лценз Воев-София ЕООД удостоверение АХУ

ЦЕЛ МИСИЯ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Да предложим за възрастни хора, инвалиди, хората с увреждания или болни хора качествени продукти и помощни средства.

През 1992г започвайки дейността си се посветихме на задоволяване специфични потребности на хората.  С чувство за тази мисия, с офис и магазин на един и същи адрес от 2004г  в София на Руски паметник-Пирогов и досега сме в услуга на възрастни хора, инвалиди, болни и техните близки. С нас имате достъп до изделия, продукти, санитарни материали от Великобритания, Холандия, Франция, Гърция, България и САЩ.

За самостоятелен и пълноценен живот. Всичко което предлагаме.