Cart количка за пазаруване магазин  Воев

Cart количка за пазаруване магазин  Воев на фирма Воев-София ЕООД

ВОЕВ САНИТАРНИ МАТЕРИАЛИ ПОМОЩНИ И МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА  ЗА ИНВАЛИДИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА БОЛНИ Cart количка за пазаруване

 

Количка за пазаруване магазин Воев. Завършете започнатата поръчка и я изпратете, за да я изпълним.

Ако имате нужда от още нещо или количката ви е празна вижте в Групи. Там изделията и продуктите са подбрани по предназначение. Групи. Можете да потърсите подредени по азбучен ред изделия и услуги в   Shop Всички.  Всичко на едно място  за дома на възрастни хора, болни, инвалиди стоки и услуги за ежедневието им на    Помощни средства медицински изделия санитарни материали. 

Също така може да разгледате фирмения ни  сайт с друга подредба от изделия и информация  https://voevmedical.com/.

Работно време • Mагазин Воев •

РУСКИ ПАМЕТНИК-ПИРОГОВ

Понеделник-Петък 8:30 – 19:00 Събота 9:00 – 14:30 Почивни неделя и официални празници
  • 1606 София, ул Шандор Петьофи №1 etvoev@abv.bg
  • 0888 893280, 02/ 851 9962, 02/ 851 9375

 

МАГАЗИН ВОЕВ

След като поръчате, служителите от магазина в работното му време ще Ви се обадят по телефона за уточняване на доставката.

При получаване на стоката от Еконт ЗАДЪЛЖИТЕЛНО проверете стоката преди да платите! Стоките се изпращат с преглед при получаване. Рекламации за повреда и щети вследствие на транспорта, след плащане на стоката не се признават от ЕКОНТ. Знаете ли че: Възможност от Еконт за два пъти по-ниска такса за наложен платеж – 1,45%, когато платите с ecoints или банкова карта.

Кратко указание. За да видите стойността на куриерската услуга Доставка Ekont Delivery.  Натиснете бутона в синьо Calculate Price.

 

 

Ако ви затруднява контактната форма за поръчка

Може да закупите от нашия магазин • Да ни се обадите на обявените телефони, за да поръчате.

Важно когато поръчвате по телефона!  За да се избегнат недоразумения за цвят, размери, модел, цена и други, убедете се че служителите в магазина са приели това което искате. Препоръчваме контактната форма именно, за да се избегнат недоразумения. Телефони за поръчка: 02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280 в работното време на магазина.

 

Към магазина