Project Description

Хигиена преди работа при спортуване каране колело тичане

Хигиена преди работа при спортуване каране колело тичане е публикация за това как да премахнем потта и миризмата ако нямаме възможност за вземане на душ преди работа.

ХИГИЕНА ПРЕДИ РАБОТА

КОЛОЕЗДЕНЕ, СПОРТУВАНЕ, ПЪТУВАНЕ, КЪМПИНГУВАНЕ, ТРЕНИРОВКА

Потта допринася за телесната миризма при спортуване и физически натоварвания. При невъзможност или липса на време за ползване на баня потта и телесната миризма са проблем.

КАК ДА ПРЕМАХНЕМ ПОТТА И ОСВЕЖИМ ТЯЛОТО БЕЗ ПОЛЗВАНЕ НА БАНЯ?

При липса или недостиг на вода. Когато нямаме възможност да ползваме душ след тренировка, при спортуване, къмпингуване, пътуване, колоездене и …

ВЛАЖНИ РЪКАВИЦИ ЗА СУХО ИЗМИВАНЕ НА ТЯЛОТО. ЛИЧНА ХИГИЕНА БЕЗ ВОДА

Изображение на Ръкавица сухо миене

ПРОМОЦИЯ! ВЗЕМИ 3 ОПАКОВКИ НА ЦЕНАТА НА 2. 

Една опаковка съдържа 12 броя ръкавици.

СЕГА Е МОМЕНТЪТ ДА ГИ ИЗПРОБВАТЕ! Ръкавици сухо миене тяло.

Влажни ръкавици за сухо измиване на тялото ICBATH12 на Dr Helewa Франция

PRE-MOISTENED WASH GLOVES. FOR DAILY NO-RINSE BATHING. 100% protection, Ultra-Doux, Ultra-Soft, pH neutral. No Latex. Lotion Aloe&Glicerin.

 

 

 

ХИГИЕНА БЕЗ ВОДА СЪС СЪВРЕМЕННИ САНИТАРНИ МАТЕРИАЛИ

РЪКАВИЦИТЕ НАПОЕНИ ЗА СУХО ИЗМИВАНЕ НА ТЯЛО СА ОТ КАТЕГОРИЯТА ПРОДУКТИ ЗА ХИГИЕНА БЕЗ ВОДА.

Това са съвременни санитарни материали от Франция и Великобритания. Научете повече за тях на преките връзки на изображенията посочени в дясната лента.

РЪКАВИЦИТЕ НАПОЕНИ ЗА СУХО ИЗМИВАНЕ НА ТЯЛО СА ОТ КАТЕГОРИЯТА ПРОДУКТИ ЗА ХИГИЕНА БЕЗ ВОДА.

Това са съвременни санитарни материали от Франция и Великобритания. Научете повече за продуктите за хигиена без ползване на вода на преките връзки на изображенията посочени в дясната лента.

ХИГИЕНА ПРИ НЕДОСТИГ ИЛИ ЛИПСА НА ВОДА, ПРИ ОПАСНОСТ ОТ ЗАРАЗИ 

ХИГИЕНА БЕЗ ВОДА

СУХО ИЗМИВАНЕ ТЯЛО ГЛАВА

Изображение на измиване на тяло и глава

ХИГИЕНА БЕЗ ВОДА

ПЛИКОВЕ С АБСОРБАТОР

Изображение на пликове торбички с абсорбатор

СЪВРЕМЕННИ САНИТАРНИ МАТЕРИАЛИ ЗА ХИГИЕНА БЕЗ ВОДА

На въртележката: Влажни ръкавици за измиване на тяло и глава. Сухо измиване на тяло и глава. Торбички за повръщане при пътуване. Торбичка с абсорбатор за подлога без измиване след ползване. Плик санитарен с абсорбатор универсален. 

Спортуване преди започване на работа

Все повече хора отиват на работа с велосипед или преди започване на работният им ден спортуват. Изниква проблем с потта и миризмата от потта. Ако не можете или нямате време да си хвърлите един душ, а трябва да отидете на работа? Съвременните влажни напоени ръкавици са от санитарните материали за хигиена без вода, които решават проблема с потта и миризмата от потта. 

Приложение към публикацията. В книгите и в интернет пространството може да намерите подробна информация. По-долу помествам няколко преки връзки като начало.

КОЛОЕЗДЕНЕ ДО РАБОТА?

Колоезденето е форма на упражнения, хоби, спорт и дори средство за придвижване напред и назад на работа. Като средство за упражнения, той може да осигури значително изгаряне на калории и сърдечно-съдови ползи. Като хоби колоезденето е чудесно семейно занимание. Като спорт той е признат от състезания на високо ниво по целия свят. Вие сте един от многото пътуващи, които карат колело на работа? Ако е така, има начин, по който работодателите могат да помогнат. Ride a Bike to Work | DataPath, Inc.

Изображение на Към Спортуване преди началото на работния ден Каране колело до работа

УПРАЖНЕНИЯ ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА РАБОТНИЯ ДЕН

7 упражнения, които да правите преди работа, които ще стопят стреса ви още на сутринта. от АНАКЕАРА СТИНСЪН. Оригиналното заглавие: 7 Exercises To Do Before Work That’ll Melt Your Stress Away First Thing In The Morning. by ANNAKEARA STINSON. „Понякога си мисля, че ако следвах всички предложения, които получавам, за да се справя със стреса и безпокойството си, нямаше да мога да ходя на училище или да задържа работа. Но упражненията са едно такова предложение, което наистина полагам усилия да вместя в дните си, защото въздействието им върху психичното ми здраве е доста безспорно дълбоко. Тъй като не винаги имам време или енергия да отделя един час за тренировка, за щастие измислих няколко упражнения, които да правя преди работа, които ми позволяват да освободя напрежението и стреса, който може да се опитва да съсипе началото на моя ден. Разликата, приятели, е осезаема.“

Изображение на Към Спортуване преди началото на работния ден хигиена без вода сн1

КАК ДА СЕ МОТИВИРАТЕ

Няколко идеи как да се мотивирате. Как да се мотивираме по-лесно и да започнем да спортуваме

Публикaция на sputnik.bg „Всички знаем какви ползи ни носи редовното спортуване. Всеки иска да изглежда добре, да се чувства на място в кожата си, да бъде привлекателен за околните и да има стегнато и красиво тяло. Освен това спортът е здравословен и така можем да изглеждаме и да се чувстваме добре, дори след години.“

Изображение към Към Спортуване преди началото на работния ден хигиена без вода сн 2

СПЕЦИАЛЕН РАЗДЕЛ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ

КАРАНЕ НА КОЛЕЛО ПРИ МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА

Вижте Кинезия.Решения за здравето. Подходящи физически упражнения при множествена склероза. https://kinezia.net/упражнения-и-лечебна-гимнастика/подходящи-физически-упражнения-при-м/

 

ПОЧИСТВАНЕ И ХИГИЕНА НА ЛЕЖАЩО БОЛЕН

Грижи у дома за болния на легло. Почистване на лежащо болен. Леглото, помощните средства и приспособления, санитарни и хигиенни материали за лежащо болен. Предпазни мерки при залежаване, съвети. На какво има право? https://voevmedical.com/грижи-за-болен/болен-в-къщи-какво-да-направим/лежащо-болен-в-къщи/