Протектори за тяло бельо легло

Протектори за тяло бельо легло са изделия за защита и предпазване на хората породени от  различни проблеми и заболявания.

Неволното изпускане в леглото или в бельото създава неудобства, както за хората с такива проблеми така и на обслужващите ги. В същото време при напикаване, инконтиненция  се създават условия за увреждания. Протектор за спалнята и леглото, но и протектор за открити рани в банята. Протектор при получени рани или след направени операции при които раните трябва да се защитят от намокряне. При сухо миене на заразно болни с влажни ръкавици вграден протектор за защита на персонала.

Обща информация

Протекторите при къпане в баня. При открити рани къпане в банята без опасност от намокряне или инфектиране на раната. Протектори за крак, рамо, ръка.

Протекторите за легло. За предпазване матрака, дюшека, леглото от  телесни течности (урина) и фекалии. Защита при неволно изпускане и нощно напикаване. Защита, както на тялото оставяйки го сухо при напикаване, така и защита на леглото вследствие на изпускане на урина или фекалии. Многослойни протектори със система хигроскопична за защита на тяло и легло.

Протекторите за бельо и тяло. Многостранна защита на тялото и бельото заедно с предпазване от намокряне на матрака и леглото. Абсорбатор на урина вграден в бельото или отделни вложки с абсорбатор поставени в бельото предпазват при инконтиненция.

Протектори против антидекубитални рани или при получени вече такива. Антидекубитални дюшеци предпазващи от рани при болни залежали се дълго време в леглото. Антидекубитални пръстени или протектори за лакът и пета при получени вече рани.