е Магазин Воев2021-07-23T04:59:46+00:00

е-Магазин Воев

е-Магазин Воев информация какво може да поръчате от нас с наложен платеж или банков превод. Възможност за тези, които не могат да посетят магазина ни в София намиращ се на Руски паметник-Пирогов.  Обслужваме всички населени места в страната. 

ПРЕДИ ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ИЗДЕЛИЯ И ПРОДУКТИ 

е-Магазин Воев информация ако нямате нужда от нея бутона по-долу ще ви заведе до всичко което предлагаме продукти

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ПО ГРУПИ

е-Магазин Воев изделията в категории

От тук може да направите своя избор ако не сте запознати предварително с изделията. Помощните средства изделия и продукти са представени и сортирани според предназначението им. За банята и тоалетната, за спалнята, както и помощни изделия за облекчаване на всекидневието и т.н.

Статии и публикации

По-долу можете да прочетете статиите и публикациите на Георги Воев, Управител на Воев-София ЕООД лицензирана фирма в Министерство на труда и социалната политика-Агенция за хората с увреждания рег 099/2008г. Воев-София ЕООД с рег 099/2008г в МТСП-АХУ за предоставяне на помощни средства и медицински изделия.

Следене кислород в кръвта при болен вкъщи с COVID 19

By |октомври 8th, 2020|

 Следене нивата на кислород в кръвта при COVID 19 Следене нивата на кислород в кръвта при

Коронавирус превенция и защита, съжителство

By |октомври 1st, 2020|

Съжителство с болен, превенция и защита на обслужващите Коронавирус. Зарази. Инфекции. Пулсоксиметър. Кислородна терапия в домашни условия

НА КАКВО ИМАМЕ ПРАВО

Помощни средства и правата за безплатно получаване от възрастни стари хора, инвалиди, болни. Безплатни инвалидна количка, комбиниран стол за тоалет и баня, дюшек за болни на легло, проходилка за придвижване и още други. Подробна информация ще намерите в най-посещаваната ни страница в другия ни фирмен сайт. Вижте публикацията Права на инвалиди, възрастни хора, хора с увреждания, болни … „На какво имаме право ако сме възрастни хора, инвалиди с експертно решение ТЕЛК, хора с увреждания или болни хора. Как може да получим безплатно от държавата без да сме инвалиди инвалидна количка, стол за тоалет и баня, дюшек за болни на легло или проходилка за придвижване или…? А ако сме инвалиди на какво още имаме право освен написаното в ТЕЛК?…“

Правата на инвалиди, възрастни хора, хора с увреждания, болни са нормативно уредени в Закон за хората с увреждания накратко ЗХУ и Правилник за приложение на ЗХУ. Предоставянето на безплатни помощни средства става по регламентиран ред чрез лицензирани фирми. Такава фирма е Воев-София ЕООД с рег 099/2008 в МТСП-АХУ. С предоставена помощ от Агенция за социално подпомагане и НЗОК от нас можете да получите безплатни помощни средства.

Ако не сте правоимащ за безплатно получаване на помощни средства или не желаете да изминавате пътя за получаване на помощ от АСП или НЗОК за закупуването им. Всяко помощно средство или медицинско изделие предоставяно от нас с помощ от АСП или НЗОК може да се закупи на свободна продажба пак от нас. Цените за свободна продажба са определените държавни лимитни цени на АСП или НЗОК в този случай .

Нормативна уредба за помощните средства за безплатно получаване

Текстовете на Закон за хората с увреждания и Правилник за приложение на ЗХУ може да ги намерите на няколко места.
В сайта на Агенция за хората с увреждания на АХУ. Нормативни актове.
Също там има всички Наредби и документи свързани с реда за отпускане на помощ за закупуване на помощни средства.
В сайта на Министерство на труда и социалната политика също можете да намерите ЗХУ и Правилник за приложение на ЗХУ. МТСП.
В сайта lex.bg също безплатно може да намерите текстовете на тези закони. Справочник Нормативни актове.

Go to Top