е Магазин Воев2023-04-20T10:25:00+00:00

е-МАГАЗИН ВОЕВ

ПРЕДИ ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ИЗДЕЛИЯ И ПРОДУКТИ 

Е-МАГАЗИН ВОЕВ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ВАШИЯ ИЗБОР НАТИСКАЙКИ БУТОНА ПО-ДОЛУ

Е-МАГАЗИН ВОЕВ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ВАШИЯ ИЗБОР ОТ СОРТИРАНИТЕ  ПО-ДОЛУ

ИЗДЕЛИЯ ПРОДУКТИ И ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ОТ НАШАТА ПОРТФОЛИО ВИТРИНА

Статии и публикации

НА КАКВО ИМАМЕ ПРАВО

Помощни средства и правата за безплатно получаване от възрастни стари хора, инвалиди, болни. Безплатни инвалидна количка, комбиниран стол за тоалет и баня, дюшек за болни на легло, проходилка за придвижване и още други. Вижте по-долу.

Обгрижване възрастен с използване помощни средства

By |март 18th, 2024|

Обгрижване на възрастен човек от асистент или близък в дома му Обгрижване на възрастен човек

Хигиена болни на легло. Къпане измиване в легло

By |март 17th, 2024|

Хигиена на болни, къпане и измиване  в леглото При болни на легло обслужването им е затруднено.

Сигурност в тоалетна баня безопасност в дома

By |декември 31st, 2023|

Сигурност в тоалетна баня безопасност Сигурност в тоалетна баня безопасност са особено важни осигуряващи комфорт

НА КАКВО ИМАМЕ ПРАВО

Помощни средства и правата за безплатно получаване от възрастни стари хора, инвалиди, болни. Безплатни инвалидна количка, комбиниран стол за тоалет и баня, дюшек за болни на легло, проходилка за придвижване и още други. Подробна информация ще намерите в най-посещаваната ни страница в другия ни фирмен сайт. Вижте публикацията Права на инвалиди, възрастни хора, хора с увреждания, болни … „На какво имаме право ако сме възрастни хора, инвалиди с експертно решение ТЕЛК, хора с увреждания или болни хора. Как може да получим безплатно от държавата без да сме инвалиди инвалидна количка, стол за тоалет и баня, дюшек за болни на легло или проходилка за придвижване или…? А ако сме инвалиди на какво още имаме право освен написаното в ТЕЛК?…“

Правата на инвалиди, възрастни хора, хора с увреждания, болни са нормативно уредени в Закон за хората с увреждания накратко ЗХУ и Правилник за приложение на ЗХУ. Предоставянето на безплатни помощни средства става по регламентиран ред чрез лицензирани фирми.

ПОМОЩНИ СРЕДСТВА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ ПСПСМИ ПРЕЗ ЗДРАВНА КАСА

Правата на възрастните хора, инвалидите, хората с увреждания, болните по отношение на помощните средства и медицински изделия-ПСПСМИ са нормативно уредени в: Закон за хората с увреждания ЗХУ и Правилник за приложението му. На основанието на тях са и нормативните наредби на Министерство на здравеопазването, НЗОК Национална здравноосигурителна каса, ИАЛ Изпълнителна агенция за лекарствата.  Кои ПСПСМИ и как може да ги получите безплатно, кой има право?  Отговорите може да намерите на специализираната ни страница НЗОК Помощни средства получаване.

За Воев-София ЕООД

 Договор със здравната каса НЗОК 22-8060/01 07 2022 за: Предоставяне на помощни средства, приспособления, съоръжения и медицински изделия, заплащани/доплащани от НЗОК. Регистрация в ИАЛ-АХУ № 099/2008 г.

Магазин в центъра на София от 2004 година до сега на едно и също място: ул Шандор Петьофи 1, Руски паметник-Пирогов

Обслужваме всички населени места в България.

Заглавие

Go to Top